nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Babát vár a sorozatsztár!

Babát vár a sorozatsztár!

Második babáját várja Jenna Elfman.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Babát vár a sorozatsztár!A nálunk is nagy sikert arató Dharma és Greg sorozat sztárja, Jenna Elfman jövő nyáron ad életet a bébinek. A színésznő első fia már kétéves, de mindenképpen szerettek volna neki egy kistesót is.

Jenna a következő hónapokban sem fog hiányozni a rajongóinak, hiszen hamarosan bemutatják a Love Hurts című filmet, melyben Janeane Garofalo és Carrie-Ann Moss oldalán komédiázik majd.

A színésznő 1971-ben született Jennifer Mary Butala néven, majd 1995-ben férjhez ment Bodhi Elfmanhoz, akit többek között a Lost és a Vészhelyzet című sorozatok mellékszerepeiben is láthattunk.

 

 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon