Sztárok

Kate Hudson babát vár Madonna exétől?

Egy nemrég napvilágot látott fényképen Kate Hudson hasa szokatlanul gömbölyű. Vajon a színésznő és Madonna exe első közös gyermeküket várják?

Kate Hudson babát vár Madonna exétől?Egyre többet találgatnak Kate Hudson és párja, Alex Rodriguez kapcsolatáról. A pár május óta van együtt, de bennfentesek szerint a színésznő sürgeti, hogy egy gyerkőccel pecsételjék meg kapcsolatukat. Kate már nagyon szeretne kis testvért Ryder fiának, aki előző kapcsolatából született.

„Kate most már 30 éves, és nagyon szeretne még egy gyereket. Arról álmodozik, hogy Rydernek kishúga születik. Ezért megosztotta Alexszel is a gyerekkel kapcsolatos terveit, sőt azt is megígérte neki, ha teherbe esik a férfitól, a gyerekkel járó összes anyagi felelősséget magára vállalja” – mondta a pár egyik ismerőse.

Vajon Kate tényleg a szíve alatt hordja a kicsit, vagy csak egy bő szabású ruha miatt keltek ismét szárnyra a pletykák? Alex Rodrigueznek egyébként két lánya van, a 4 éves Natasha és a 16 hónapos Ella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top