Sztárok

Otthagyta az énekesnő a Sugababest

A brit lapok már egy ideje arról cikkeznek, hogy a Sugababes tagjai nem éppen mézesmázosan beszélnek egymással. A minap kiderült: Keisha Buchanan kiválik a csapatból.

Otthagyta az énekesnő a Sugababes-tKeishával az utolsó alapító tag távozik az egyik legsikeresebb brit lánybandából. Az énekesnő nem szakít a színpaddal, szólókarrierbe kezd. A csapat elhagyása mögött állítólag az áll, hogy Keisha és a banda másik tagja, Amelle Berrabah rendszeresen veszekedtek. Amelle egy alkalommal el is tűnt néhány napra. A 25 éves lányt a rendőrség találta meg saját otthonában elbarikádozva. Az énekesnő állítólag teljesen kikészült attól, hogy Keisha folyamatosan fúrja őt.

Hogy Keisha helyére máris egy másik lány került, ezen sem lepődött meg senki. Jade Ewen nem ismeretlen azok számára, akik követték az Eurovíziós Dalfesztivált, hiszen ő volt Nagy-Britannia jelöltje. Az énekesnő Amelle Berrabah és Heidi Range mellett lesz a Sugababes harmadik tagja. Az együttes egyébként már túl van két tagcserén is: 2001-ben Heidi váltotta a vörös hajú Siobhan Donaghyt, Amelle pedig 2005-ben lépett Mutya Buena helyére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top