Sztárok

Eljegyezték a Barátok közt színésznőjét

A Barátok közt Illés Júliája, azaz Mérai Katalin végtelenül boldog, hiszen párja két év együttélés és egy közös baba születése után megkérte a kezét.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Mérai Katalin és párja közös gyermekük egyéves születésnapján nem csak a kicsit ünnepelte. A férfi nem csapott nagy hűhót, egy étteremben, egy pohár bor mellett kérte meg a kezét – mesélte a színésznő a Blikknek. A színésznő szerint azért volt romantikus a lánykérés, mert mind a hárman ott voltak.

Az újdonsült jegyespár még nem tűzte ki az esküvő napját, de arra mindenki számíthat, hogy nagy lakodalom lesz. A menyasszonynak még csak elképzelései vannak az esküvői ruhával kapcsolatban, de mivel maga a kapcsolat sem szokványos, ezért az sem biztos, hogy a ruha fehér lesz.

A színésznő elmesélte, hogy a megismerkedésük után egy hónappal már teherbe esett, a terhesség alatt ismerték meg egymást még jobban, de végül minden jól alakult, és hamarosan összekötik az életüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top