Sztárok

Hajdú Pétert bedugták az ovisok közé

Hajdú Péter nemcsak műsorvezetőként és producerként állja meg a helyét, hanem óvó bácsiként is. A hipochonder bulvársztár az ovisokat imádta, az óvónőket viszont nem.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Hajdú Pétert különleges feladat elé állították a Celebműszak készítői: a műsorvezetőnek óvó bácsiként kellett bizonyítania.

– Nagyon jól ment, igazából az óvónőket nem bírtam, mert állandóan ugráltatni akartak – mesélt élményeiről a TV2 reggeli műsorában. – Amikor az egyik kisfiú bepisilt, és segítettem neki átöltözni, akkor közben már szóltak, hogy egy másik kislány a feje tetejére állított valamit, és menjek oda. Most hagyjam ott letolt nadrággal? Egyedül voltam 23 gyerekre.

Péter a műsorvezetők kérdésére elmondta, beadná a gyerekét egy olyan csoportba, amelyet ő felügyel, de annyi pénzért, amennyit az óvónők keresnek, soha nem állna be óvó bácsinak.

– Jó fej vagyok, megkedveltek a gyerekek, és a végén kaptam egy füzetet, amelybe rajzoltak. Furulyáztam, énekeltem, fociztam velük, de elképesztően kimerítő, hogy 23 gyerekre úgy kell odafigyelni, hogy egyik se érezze: vele nem foglalkoznak. Ez nagyon nehéz. Első nap úgy mentem haza, mint aki lefutotta a maratont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top