Sztárok

Hét év után véget ért Király Linda kapcsolata

Király Linda nem is olyan régen még New Yorkban élt, szüleivel az interneten tartotta a kapcsolatot. Egy Simon nevű amerikai fiúval élt együtt, akivel nemrég szakítottak.

Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence

– Hét éven keresztül voltam egy Simon nevezetű producerrel, akivel nem dolgoztam soha, pedig nagyon tehetséges ember – mesélte Linda a Fókusznak. A lány egy stúdióban ismerkedett meg volt kedvesével. Az utóbbi két évben azonban Lindának többször is Európába kellett utaznia. Ilyenkor Simon New Yorkban maradt.

Király Linda magánélete akkor romlott meg, amikor a karrierje sem ment simán: a menedzserével hadakozott, ezért amerikai lemezfelvétele is leállt. A kapcsolat megsínylette a dolgokat, és végül Linda volt az, aki kimondta: vége.
– Nem haraggal váltunk el. Már mind a ketten éreztük, hogy ez nem az igazi. Végül én mondtam ki, hogy vége. Most jól érzem magam, ez a magánéleti változás inspirált. Szerintem a lemezen lehet majd hallani, hogy hol kezdődött a kapcsolat vége – mondta Linda, aki hamarosan Londonban, majd újra New Yorkban fog dolgozni.

Forrás: RTL Bulvár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top