Sztárok

Megfenyegették Kovács Katalint a Madonna-koncerten

Olimpiai bajnokunkat azzal fenyegették meg, hogy elvágják a torkát, ha előre mer állni.

Megfenyegették Kovács Katalint a Madonna-koncertenAz olimpiai bajnok kajakos férjével, Janics Natasával és vőlegényével érkezett a koncertre. Mikor előrébb tolakodtak volna a nézők között, megfenyegették őket – jutott a Velvet.hu tudomására. A bulvárhonlap informátora szerint kajakosaink nem viselkedtek sportszerűen a nézők egy kisebb csoportjával szemben: spiccesen érkeztek, előre akartak tülekedni, és arrogánsan viselkedtek.

Kovács Katalin a Velvetnek elmondta: csak szerettek volna előbbre állni, hogy jobban lássanak. Szerinte ez egy állóhelyes koncerten megbocsátható bűn. Amikor a kötekedő csapatba botlottak, azok megtiltották nekik, hogy továbbmenjenek. Az ürügy egy földön heverő táska volt. Amikor a lányok ezt át akarták lépni, azt mondták nekik, hogy ne menjenek tovább, mert elvágják a torkukat. Ennél több atrocitás is érte a lányokat. A konfliktust végül az odasiető biztonsági őrök hatására megoldották, és utána jól érezték magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top