Sztárok

Steiner Kristóf odáig volt Madonnáért

Steiner Kristófot majdnem kiábrándította a bécsi Madonna-koncert, de Budapesten elégedett lehetett. Szerinte Madonna nagyobbat alakított nálunk, mint a szomszédoknál.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az exműsorvezető a színpadtól három méterre tombolta végig a budapesti Madonna-koncertet, amely már a hatodik volt számára. Kristóf az utolsó pillanatban, este nyolckor érkezett a Kincsem parkba, ahol katartikus élményben volt része a hosszú várakozás ellenére is. A volt tévés az RTL Bulvárnak elmondta, nem is érti, miért hergelte fel magát mindenki azon, hogy kétórás csúszással indult a koncert, ami a turné többi állomásán sem volt másként.

Bár Kristófnak a bécsi koncert csalódás volt, mégsem akarta kihagyni a budapesti fellépést. Az énekesnő szerinte nagyon emberi volt, és apró gesztusai a rajongók felé, amikor elnevette magát a You Must Love Me alatt, többet értek a magyar szavaknál. Szerinte Madonna a tökéletes példa arra, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Tiszteli és szereti az énekesnőt, aki mindig keresi a fejlődés útját, és nem hatalmasodik el rajta az egója.

 

Kristóf saját honlapján is beszámolt az élményről » 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top