Sztárok

Fejős Éva önkéntesnek állt

A sikeres írónő önkéntes munkát végzett beteg, idős elefántok mellett a Távol-Keleten. Azt tervezi, következő regényének bevételéből támogatja majd a thai elefántokat.

A Bangkok, tranzit, a Hotel Bali és a Csajok című sikerkönyvek szerzője öreg és beteg elefántok megsegítésére vállalkozott a Távol-Keleten.

– Legutóbbi ázsiai utam során visszatértem Thaiföldre, hogy meglátogassak egy elefántmenhelyet. Két éve egy riportutam során már jártam ezen a helyen, ahol önkéntesek is dolgozhatnak az öreg, beteg és az egészséges felnőtt, illetve már ott született kölyökelefántok mellett – mesélte Éva. Az írónő úgy érezte, nem tud elmenni anélkül a menhelyről, hogy ne segítene ő is a kiöregedett állatokon. 

 

Fejős Éva önkéntesnek állt

 

 – Nem volt sok időm, hiszen átutazóban tértem vissza, de arra a néhány órára beálltam a gondozók mellé segíteni – mesélte. Éva elárulta, hogy kiadójával azt tervezi, legújabb könyve, az Eper reggelire című regényéből befolyó pénz egy részét felajánlják egy elefántmenhelynek. Egy ilyen helyen a legendás thai elefántokat a saját környezetükben ismerhetjük meg, a kiöregedett állatok pedig békében élhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top