Sztárok

Bujtor István még mindig kómában van

Továbbra is mesterséges kómában tartják a színészt, akit eredetileg bélproblémákkal szállítottak kórházba.

Fotó: www.petofiszinhaz.hu
Fotó: www.petofiszinhaz.hu

A Blikk azonban úgy tudja, Bujtor István jelenlegi állapotának nincs köze az alapbetegséghez. Egy neve elhallgatását kérő informátoruk szerint a színész újraélesztésekor történhetett, hogy néhány percre oxigénhiányos állapot lépett fel. Ez hathat ki Bujtor István agytevékenységére. A mesterséges kómával állítólag az orvosok célja az, hogy felébresztésekor az agyi funkciók is visszatérjenek.

Egyelőre sem a család, sem az orvosok és az ápolók nem nyilatkoznak arról, miért került Bujtor István egyik pillanatról a másikba kórházba, és miért kell mesterséges kómában tartani.

Gór Nagy Mária a bulvárlapnak elmondta, hogy a színész alig három hete majd kicsattant a jókedvtől és az egészségtől. Balázs Péternek is feltűnt, milyen nagy a betegség körüli hírzárlat, ahogy Feke Pál is csak találgatni tud. Bereményi Géza elmondta, hogy neki sem panaszkodott az ország Ötvös Csöpije, de a filmrendező már nagyon várja a friss híreket. Koncz Gábor pedig bízik a barátja erős szervezetében, és reméli, hogy hamarosan meglátogathatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top