Sztárok

Az énekesnő örül a pluszkilóknak

Egy ponton túl Christina Aguilerát nem hatja meg a hollywoodi trend: nem érdekli, hogy fia születése után nem nyerte vissza tökéletes alakját.

Az énekesnő örül a plusz kilóknakEgy kis fogyókúra vagy több edzés persze beleférne a napjaiba, az énekesnő viszont úgy gondolja, ezzel a pár kilogramm plusszal szexisebb, mint valaha. És ezt a férje, Jordan Bratman is helyesli.

– Egyszer, amikor a férjem és én a fürdőszobában készülődtünk a lefekvéshez, arról beszéltem, hogy mennyire megváltozott a testem a terhesség óta. Folyamatosan nyafogtam neki, hogy miért nem nézek ki úgy, mint korábban. Ő erre azt mondta, hogy pontosan ez az, ami még szexisebbé tesz. Az a tény, hogy egy gyereket hoztam a világra, és a testem ezt az egész átalakulást végigcsinálta, gyönyörűvé varázsol a szemében – mondta az énekesnő.

– Mióta anya vagyok, nemcsak bölcsebbnek érzem magam, hanem szebbnek is. A lényeges dolgokra koncentrálok, így elégedettebbnek és vonzóbbnak érzem magam – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top