Sztárok

Ő a legszexisebb férfi!

Robert Pattinsont, a Twilight sztárját választották a világ legszexisebb férfijának. Nem csoda, Brad Pitt óta ő a legigézőbb vámpír a filmvásznon!

Ő a legszexisebb férfi!A színésznek sikerült az, amiről a többi, korabeli feltörekvő sztárocska csak álmodik. Robert Pattinson olyan színészek sorába emelkedett, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Johnny Depp, sőt most maga mögött hagyta őket. Egy brit női lap Robertet választotta a világ legszexisebb férfijává, míg például Brad Pitt csak a lista ötödik helyre került.

Robert azonban két lábbal a földön áll, és így nyilatkozott a címről:
– Az, hogy valaki a legvonzóbb színész, vagy hasonló kitüntetést kap, még nem jelent semmit. Mindez talán egy hónapnyi figyelmet hoz – mondta a 23 éves színész. És talán pont ez figyelem az, amely annyira nem is tetszik neki.

– Az emberek ólálkodnak utánam, kifigyelik, melyik hotelban lakom. Sőt, a hajamat is meg akarják érinteni. Csak sikítoznak és sikítoznak. Volt egyszer négy lány, azt hiszem, Chicagóban, akik addig kaparták a nyakukat, amíg az vérezni kezdett. Borzalmas volt – mesélt a rajongókkal való tapasztalatairól a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top