Sztárok

Kurnyikova és Iglesias családot akar

Anna Kurnyikova és kedvese, Enrique Iglesias szeretnének családot alapítani – mihelyst túl vannak a karrierjük csúcsán.

Kournikova és Iglesias családot akarA pár 2002 óta van együtt – igaz, a kapcsolat eleje többnyire viharosan alakult, hol szakítottak, hol újra összejöttek, de egy ideje keveset hallani felőlük. Nemrég a teniszezőnőt csillogó gyémánt eljegyzési gyűrűvel az ujján fotózták le. Az esküvőre vonatkozó kíváncsi kérdésekre viszont egyik sztár sem válaszolt túl bőbeszédűen. Kurnyikova egy alkalommal elárulta, hogy szívesen megállapodna az énekes mellett, és szeretne neki gyereket is szülni.

– Megpróbáljuk a kapcsolatunkat nem a nyilvánosság előtt élni. Még csak 28 éves vagyok, és van még néhány dolog, amit a gyerekszülés előtt meg akarok élni – mondta a szépség. – Kölcsönösen tiszteljük egymást. Mindketten nagyon függetlenek lények vagyunk, de megpróbálunk nem sok időt úgy eltölteni, hogy alig látjuk egymást. Ha Enrique nincs mellettem, hiányolom a humorát. Még saját magából is képes viccet csinálni, amit nagyra értékelek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top