Sztárok

Paris Hilton szerint Britney kihasználta őt

Érthető, hogy Paris Hilton miért tévéműsorban keresi a legjobb barátnőjét. Az életben valahogy nem találja azt, aki kiérdemli ezt a titulust.

Britney és Paris 2006-ban
Britney és Paris 2006-ban

Paris Hilton az egyik zenecsatornán futó valóságshow-ban keresi azt a lányt, aki a legjobb barátnője lehet az idők végezetéig (a műsor angol címe: Paris Hilton’s My New Best Friend Forever). Hilton kisasszony egykori kebelbarátnőjét, Nicole Richie-t már jó ideje nem látni a társaságában, és Paris nem titkolja, hogy Britney Spearsben is hatalmasat csalódott. Kapcsolatukról a hotelbirodalom örökösnője nemrég így nyilatkozott:

– Britney, tudod jól, hogy úgy szerettelek, mint egy testvért. Tényleg azt hittem, hogy igaz barátnők vagyunk, de ő kihasznált engem. A barátságunk számára nem jelentett semmit, az egyetlen dolog, ami érdekelte, az a karrierje volt.

Ugyanakkor Britney-nek semmi szüksége nincs arra, hogy Hilton kisasszony fényében sütkérezzen. Ő is megkapja a maga lesifotós- és bulváradagját – talán nagyobbat is, mint kellene. És ami a karriert illeti, tavaly szeptemberben még Paris Hilton szeretett volna egy duettet énekelni Britney-vel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top