Sztárok

Saját mostohaunokáját veszi feleségül a színész

Kiderült, miért hagyta ott Morgan Freeman 24 év házasság után a második feleségét.

Saját mostohaunokáját veszi feleségül a színészA 2008-ban bekövetkezett válás hivatalos információi szerint a család egyik hölgy barátja okozta a színész és volt felesége, Myrna-Colley Lee kapcsolatának megromlását, amely végül házasságuk felbomlásához vezetett. Most már világos, ki áll a dolog hátterében! Kiderült, hogy a 72 éves színész saját mostohaunokáját szeretné feleségül venni.

Egyes források szerint a sztár és a 27 éves E’Dena Hines között nem kevesebb, mint 10 éve szorosabb a kapcsolat. Bár kettejük között nincs vérségi kötelék, így is elég szokatlan ez a szerelem. E’Dena a színész első feleségének másik házasságából született unokája. Az asszony halála után Morgan Freeman és második felesége, Myrna együtt nevelték a kislányt.

– Bár szó sincs vérfertőzésről, a furcsa viszony miatt nem csoda, ha Morgan Freeman eddig titkolta a válás körülményeit – mondta a színész egyik ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top