Sztárok

Király Linda megsínyli a távkapcsolatot

Az énekesnő hét éve van együtt kedvesével, akivel most nehéz időszakot élnek meg. Linda és párja ugyanis hónapok óta nem látták egymást.

Király Linda a nézők kérdéseire válaszolt az RTL Klub Reggeli című műsorában. Lindát elsősorban a karrierjéről, a kilókkal folytatott harcáról és a szerelmi életéről faggatták. Az énekesnő elárulta, hogy sikerének titka a nagyon kemény munka és a kitartás. Többször volt olyan, amikor úgy érezte, hagynia kell az egészet. Linda érzékeny ember, emiatt ez a kemény szakma még többet kivesz belőle.

Ugyanígy állandóan küzd a kilókkal is, mert hízékony alkat, az evésről viszont nem hajlandó lemondani. Helyette inkább folyamatosan edz. Azt azonban nem hiszi, hogy valaha is anyaszült meztelenül fog pózolni egy férfimagazinban.

Magánéletéről nem szívesen beszél, azt viszont elárulta, hogy jelenleg párkapcsolatban él, négy hónapja azonban nem látta párját, mert munkája az öreg kontinenshez kötötte. Tiszteli, szereti a barátját, és mindennap beszélnek, de nagyon nehéz időszakot élnek meg a távolság miatt. Hozzátette, hogy egy olyan pasit kell találnia, aki közelebb van, például egy személyi edzőt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony_Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top