Sztárok

Elizabeth Taylor öngyilkos akart lenni?

Elizabeth Taylor tagadta, hogy azért helyezik kórházi megfigyelés alá, mert öngyilkosságot akart elkövetni Michael Jackson halála miatt.

Elizabeth Taylor öngyilkos akart lenni?A 77 éves színésznőt hollywoodi otthonában érte a hír, hogy barátja, Michael Jackson váratlanul elhunyt. A színésznő mély érzelmekről tanúskodó nyilatkozatot adott ki, amelyben barátságukról és a sztár hiányáról vall:

„A szívem megszakadt. Teljes szívemből szerettem Michaelt, és nem tudom nélküle elképzelni az életet. Még mindig nem hiszem el, ami történt. És nem is akarom elhinni. Ennek nem szabad így lennie. Örökké a szívemben él majd, de ez nem elég. Az életem teljesen üres. Nem hiszem, hogy bárki is tudná, mennyire szerettük egymást. A legtisztább, legodaadóbb szeretet volt köztünk, ami létezik.”

Taylor, aki hónapok óta tolószékhez van kötve, hétvégén rosszabbul érezte magát, ezért a héten kórházba viszik, hogy kivizsgálják. A díva cáfolta azokat a bulvárhíreket, hogy Jackson halála miatt véget akart vetni életének, és emiatt kell kórházi megfigyelés alá kerülnie:

„Bár a fájdalmam Michael miatt mélyebb nem is lehetne, nem öngyilkossági kísérlet miatt kerülök kórházba, ahogy azt az olcsó szennylapok állítják” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top