Sztárok

Jennifer Aniston és Keanu Reeves a konyhában próbálkoznak

A két színészben van valami közös az ismertségen kívül is: mindketten a konyhában szeretnék tökéletesíteni tudásukat.

Jennifer Aniston és Keanu Reeves a konyhában próbálkoznakA színésznő például azon gondolkodik, hogy hamarosan saját éttermet nyit, ahogy azt Sylvester Stallone, Eva Longoria Parker vagy Robert De Niro is tette. Keanu Reeves pedig állítólag arra vállalkozik, hogy kitanulja a szakácsmesterséget.

Jennifer Aniston máris teljes gőzzel gyakorolja a vendéglátást: a színésznő rendszeresen meghívja magához a barátait, hogy vizsgáztassa magát. Állítólag már a konyháját is átalakította, hogy a legprofibb körülmények között készíthesse a finomabbnál finomabb ételeket. A színésznő az utóbbi időben elsajátította a mexikói és az olasz konyha fogásait is, de az édességek készítésében is jártas.

Keanu még nem ilyen jó a konyhában, egyelőre olyan szakácskönyvet olvas, amely a molekuláris gasztronómiával foglalkozik:
– Szeretném magam kipróbálni, és elvégzek egy szakácstanfolyamot. Korábban nem sokat főzőcskéztem, de ez a könyv megváltoztatta az életemet – mondta a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top