Sztárok

Delhusa Gjon lányszobát épít

Delhusa Gjon úgy döntött, hogy az eddigi gyerekszoba helyett saját tinibirodalmat épít nevelt lányának, Andinak.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv

Az énekes hatalmas erővel vágott neki a munkának, hogy időben elkészüljön Andi új birodalma. Gjoni a Blikknek elmondta, hogy a fúrás-faragás és a téglahordás számára nem megerőltető, hiszen imád barkácsolni. Úgy gondolja, Andinak a gyerekszoba helyett igazi nőcis birodalomra van szüksége hatalmas ablakokkal, kandallóval és saját gardróbbal. Legalább lesz helye annak a rengeteg ruhának, amelyek most Gjoni szekrényét lepik el.

A külön szoba hatalmas meglepetés lesz. Gjoni nevelt lánya tud ugyan az építkezésről, de azt hiszi, stúdió épül. Az énekes amit csak tud, egyedül csinál, de szakértő segítsége mindig akad.

Az egyetlen kérdés, hogy Andi végül birtokba veszi-e a tinibirodalmat. Gjoni és volt párja körülbelül két hónapja küzd Andiért, aki védelmet kért anyja ellen, ezért intézetbe szállították. A bulvárlap úgy tudja, hogy a gyámhatóság pár napon belül dönt az ideiglenes gyámság ügyében, amelyre az énekesnek nagy esélye van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top