Sztárok

Döbbenet! Ez is Mariah Carey?

Nem egy eddig ismeretlen énekes pózol a képen. Mariah Carey énekesnő bújt férfigúnyába.

Döbbenet! Ez is Mariah Carey?Mariah Carey legújabb, sorban 12. stúdióalbuma augusztus 25-én jelenik meg Memoirs of an Imperfect Angel címmel. A lemez első kislemezdalát, az Obsessedet két hete mutatták be az amerikai rádiók. A dalhoz vasárnap videoklipet forgattak a New York-i Plaza Hotelben. A forgatásról készült fotók a rajongókat is megdöbbentették. Mariah nemcsak a megszokott magas sarkú cipőiben és miniruhákban állt a kamerák elé, hanem férfiként is.

Az egyik jelenetben londinert, míg a másikban rappert alakít. Vélhetően mindkét alak Eminemet takarja, aki „megszállottan” követi Mariah minden lépését. Az énekesnő összes Eminem iránt érzett ellenszenvét beletette ebbe a dalba. Színészi vénáját felhasználva nagy meglepetéssel szolgált a fehér bőrű rappernek! A videoklipet Brett Ratner rendezte, aki hat korábbi Mariah-klipet jegyez. Az Obsessed premierjére július 13-áig még várni kell, addig be kell érnünk a fotókkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top