Sztárok

12 öngyilkosság Jackson halála miatt

Michael Jackson váratlan halála rajongók ezrei számára hatalmas keserűség. Olyannyira, hogy vannak, akik öngyilkosságot követtek el szeretett bálványuk elvesztése miatt.

Michael Jackson halála a rajongói számára óriási veszteség. Vannak, akik úgy gondolják, a pop királya nélkül nem élet tovább az életük. A világ számos bulvárlapjában jelentek már meg hírek olyan fanatikusokról, akik Jackson halála miatt vetettek véget az életüknek. A francia Le Quotidien egy fiatal tunéziai lányról ír, aki egész nap Jackson-klipeket nézett, végül nagy mennyiségű altatót vett be, és az életét már nem tudták megmenteni.

A Michael Jackson rajongói klub elnöke, Gary Taylor szerint nem ez az egyetlen eset:
– Az öngyilkosságok száma folyamatosan emelkedik. Már most 12 esetről tudunk. Ez nagyon nehéz helyzet a rajongók számára, de Michael Jackson ezt soha nem szerette volna – írja a Contactmusic.com portál. A Jackson család is arra kéri a rajongókat, hogy ne adják fel, hiszen Michael mindegyikükben tovább él.

Már 12 öngyilkosság Jackson halála miatt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top