Sztárok

Bálint Antónia és Gregor Bernadett nagyot bakizott

A két szépség ennyi idő után már nyugodtan bevallja, milyen szépségvétkeket követtek el a múltban.

Voltak olyan idők, amikor a népszerű színésznő, Gregor Bernadett a külsejével – és nem a színházi munkáival – keresett több pénzt. Hatalmas hajzuhataga mindig is a védjegye volt, nemrég azonban megszabadult a sötét tincsektől. Az okra azonban csak most derült fény.

– Elkövettem egy hibát. Amikor már derékig ért a hajam, a súlya miatt folyton rálapult a fejemre, és szerettem volna, ha van tartása, és könnyebben tudom formázni. Ezért bedaueroltattam, de ennek az lett az eredménye, hogy leégett a hajam fele, és muszáj volt „kivágni” belőle a tartós hullámot. Ez az oka annak, hogy rövid lett hajam – árulta el Bernadett.

Bálint Antóniának is meggyűlt a baja a tartós hullámmal, amelytől úgy nézett ki, mint egy pulikutya. A volt szépségkirálynő elmondta, hogy 15-16 éves korában tüsire vágatta a haját, amitől még inkább úgy nézett ki, mint egy fiú. A helyzet pár évre rá változott, amikor már kezdett nőiesebb lenni. Antónia ugyan volt fodrászmodell is, és a legkülönbözőbb frizurákat vágták neki, befesteni soha nem engedte teljesen a haját.

Forrás: RTL Bulvár

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top