Sztárok

Férjhez megy a haldokló színésznő

Ryan O'Neal megkérte a haldokló Farrah Fawcett kezét. A színésznő igent mondott.

Férjhez megy a haldokló színésznőSoha nincs késő a boldogsághoz – így gondolja Ryan O’Neal és Farrah Fawcett is, akik a színésznő súlyos állapota ellenére szeretnének mihamarabb összeházasodni.
– Bár az életéért küzd, mégis megkérdeztem tőle, hozzám jön-e. Ő pedig igent mondott – mondta Ryan O’Neal a People magazinnak. – Kimondjuk az igent, mihelyst képes lesz rá.
A rákkal küzdő színésznő ugyanis rettenetesen legyengült az utóbbi időben.

Nem ez az első alkalom, hogy Ryan megkérte Farrah kezét:
– Folyamatosan kérdezgettem tőle, hogy hozzám jön-e feleségül – mondta. Eddig azonban még nem került sor esküvőre. A két színész 1980 óta szenvedélyes „se veled, se nélküled” kapcsolatban él. Most, Farrah nehéz óráiban azonban maga mellett tudhatja Ryant. És míg korábban csak viccelődtek a házassággal, most komolyra fordulnak a dolgok. Ryan O’Neal teljesen biztos a dolgában. Az sem tántorítja el, hogy szerelme, aki 2006 óta szenved a betegségben, elveszítette a haját, és otthoni ápolásra szorul. Ryan elmondta: megfogadta, hogy megházasodik, és be fogja váltani az ígéretét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top