Sztárok

Harmadszor is férjhez megy az énekesnő?

Britney Spears állítólag harmadszorra is oltár elé áll. A lánykérésre a Bahamákon került sor.

Harmadszor is férjhez megy az énekesnő?Az énekesnő és barátja, akivel egyes információk szerint titokban egy éve szeretik egymást, házasságot terveznek. A férfi, Jason Trawick nem más, mint az énekesnő menedzsere, aki állítólag már meg is kérte szerelme kezét a Bahamákon.

Egy szemtanú szerint ugyan nem ereszkedett fél térdre, de Britney-t ez nem érdekelte, és boldogan igent mondott. A lánykérés után pezsgőt bontottak, és ünnepeltek. A turbékoló gerlepár még órákig pusmogott egymással, és a közös jövőjüket tervezgették – így az informátor.

Ha mindez igaz, Britney harmadszor is kimondja a boldogító igent. Első frigye Las Vegasban köttetett, és csupán 48 óráig tartott. Másodszorra Kevin Federline modell-énekessel kötötte össze az életét. Már elváltak ugyan, de a férfi a mai napig Britney vagyonából él. Hogy az énekesnő számára a harmadik házasság végre meghozza-e a sírig tartó boldogságot, majd kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top