Sztárok

Lilu: Megérett az anyaságra

Nagyon szerencsésnek érzi magát Lilu, hiszen amint férjével eldöntötték, hogy itt az ideje a család bővülésének, már meg is fogant a kisbabájuk. A műsorvezető várandósan boldogabb, mint valaha!

A fiatal házaspár igazán élmény gazdag életet élt az elmúlt években: sokat utaztak, dolgoztak, otthont teremtettek, terveztek és megvalósítottak. Lilu és Laci biztosak voltak benne, hogy szeretnének kisbabát, ám sokáig úgy érezték, közös álmaikat – mint például egy hátizsákos túrát Dél-Amerikába – kisgyerekkel a karjukon nem tudják megvalósítani. Így hát fölállították a sorrendet: először a nagy utazások, a közös élmények, aztán a megnyugvás és a családalapítás. Ez utóbbinak mos jött el az ideje…

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

 Jó apa lesz Laciból

 
Lilu szerint férjéből, Árva Laciból nagyon jó apuka lesz. „Ez már csak abból a gondoskodó szeretetből látszik, amivel engem körülvesz. Előfordult, hogy késő estem megkívántam a marcipános csokitortát, ő elment, és addig nem jött haza, amíg nem tudott hozni nekem néhány szeretet. Szerintem igazi ajándék a sorstól egy ilyen odaadó társ.”

„Vágyom a családom közelségére”

„Szépen, lassan érett meg bennünk a gondolat, hogy most már szeretnénk szülők lenni – meséli Lilu. – Egyre többször került napirendre köztünk a baba téma, majd egy nap úgy határoztunk, élesben is belevágunk a dologba. Nagyon szerencsések vagyunk, mert kitaláltuk, hogy gyereket szeretnénk és szinte azonnal megfogant a kisbabánk. Ráadásul engem elkerültek az első hónapok jellemző rosszullétei, sőt, még a szokottnál is energikusabb és jobb kedvű voltam. Persze azért rám tört néha az aluszékonyság. Olyankor kicsit visszavettem a tempóból és többet aludtam.” Lilu és Laci elsőként a leendő nagyszülőkkel osztották meg a hírt, akikkel madarat lehetett volna fogatni a boldogságtól, olyan régen vártak már kis unokára. „Már a várandósságom legelején kipattant a fejünkből az ötlet, hogy közelebb költözhetnénk a szüleimhez. Egyrészt azért, mert anyukám és nagymamám nagyon sok dologban tudnak majd segíteni nekem a szülésig hátralévő hónapokban, s a baba érkezése után is. Másrészt, azt vettem észre magamon, hogy mióta növekszik a hasamban a pici, még jobban igénylem a családom közelségét” – vallja a műsorvezető.

„Nincs mese, fel kell nőnöm!”

Lilu: Megérett az anyaságraÍgy hát Liluék nemrégiben hátrahagyták szentendrei otthonukat, és átmenetileg albérletbe költöztek, egy utcasaroknyira a szülői háztól. A műsorvezető napjai most azzal telnek, hogy a lakást minél otthonosabbá tegye. Az édesanyja ebben is nagy segítségére van. „Mióta babát várok, anyukámmal megváltozott a kapcsolatunk. Elmélyült, sokkal szorosabbá vált. Most épp oly fontosak nekem az ő tapasztalatai, tanácsai és jelenléte a mindennapokban, mint amikor még kislány voltam. Hiszen az anyasággal egészen új életet kezdek! Harminckét éves vagyok, de eddig én voltam otthon a gyerek. Anyukám, apukám, a férjem úgy óvtak-vigyáztak rám, mint a hímes tojásra. Igazi szeretetburokban éltem, és a gondjaimat mindig segítettek megoldani. Noha sok éve már, hogy a saját lábamon állok, televíziózom és vállalkozásokat vezetek, otthon mégis kislány maradhattam. Most egy olyan új, felelősségteljes szerep vár rám a baba érkezésével, ami igazán érett, erős személyiséget kíván. Meg kell tanulnom igazi felnőttnek lenni, nincs mese!”

Egy év alatt négy baba!

Lilu, amióta csak dolgozik, igen zaklatott életet élt. A tévézés mellett sokat foglalkozott a fehérnemű és férfiruha üzleteivel és mindig intenzív társasági életet élt. Arra, hogy a testével, az egészségével foglalkozzon, már nemigen jutott ideje és energiája. Most ezen is változtatott. „A várandósság remek apropót szolgáltatott arra, hogy mozogni kezdjek és odafigyeljek, mit és mennyit eszem, ügyeljek a testsúlyomra. Most kétnaponta tornázom otthon a szőnyegen és csak egészséges bio ételeket eszem. Vigyázok, hogy a kisbabám mindenből a legjobbat kapja. Persze, bennem is megvannak a gyereket váró nők jellemző félelmei, a megválaszolatlan kérdések. De szerencsém van, mert anyukámtól bármit megkérdezhetek, s emellett bőven akad még kismama a családban rajtam kívül, akikkel megvitathatom a dolgokat. Idén ugyanis az én picimmel együtt négy kisbaba érkezik a családunkba. El lehet képzelni, mekkora most nálunk az izgalom, a készülődés és a boldogság!” – mesél mosolyogva Lilu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top