Sztárok

Szellő elhagyta ikreket váró párját

Szellő István még nem tudta, hogy párja gyermeket vár tőle, amikor elhagyta. Azóta kiderült, ikreik lesznek.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Szellő István élete az elmúlt fél évben fenekestül felfordult. Miután négy év együttélés után elhagyta kedvesét, Naim Renátát, kiderült, hogy az asszony közös gyermeküket várja. Nem is egyet! A Blikk úgy tudja, hogy ikreik lesznek, akik szeptemberben látják meg a napvilágot.

Sajnos ez nem elég ok arra, hogy Szellő István és volt szerelme újra összejöjjenek. Egyik ismerősük a bulvárlapnak elmondta, hogy mióta kiderült a dolog, nem változott semmi. Renáta egymaga döntötte el, hogy megtartja a babákat. Hiába voltak jó pár, nem nagy a valószínűsége, hogy újra közös életet kezdenek. Ennek ellenére a műsorvezető a nevére veszi a kicsiket.

Szellő István a Reflektor kamerái előtt elmondta, hogy volt párja jelenleg az édesanyjánál lakik, aki egészségügyi dolgozóként sokat tud neki segíteni. A kapcsolatukon viszont nem segít a terhesség. Szellő István szerint Renáta az utóbbi időben nem volt jó passzban. Rossz hangulatára jelenlegi állapota is rányomja a bélyegét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top