Sztárok

Christina Applegate munka nélkül maradhat

Pénzhiány miatt leállíthatják a "Nem ér a nevem" című sorozat forgatását. A főszereplő, Christina Applegate harcol a munkájáért.

Christina Applegate munka nélkül maradhatA színésznő tavaly óta számos sikert zsebelhetett be. Nemcsak legyőzte a rákot, de egy népszerű sorozat főszereplőjévé vált, nemrég pedig a világ legszebb emberének is megválasztották. Most kisebb nehézséggel kell szembenéznie, de nem keseredik el, nem arról híres, hogy feladná a dolgokat.

Miután kiderült, hogy az amerikai ABC televíziós adó pénzhiány miatt leállíthatja a „Nem ér a nevem” című sorozat forgatását, máris a kezébe vette a dolgokat. Azonnal online kampányba kezdett a sorozat megmentéséért.

Az egyik nemzetközi közösségi portálon arra kéri a rajongókat, hogy írjanak alá egy petíciót. Christina nagyon bízik abban, hogy összejön tízezer aláírás, és a rajongók szeretetének köszönhetően megmenekül a show, és ezzel nemcsak az ő, hanem az egész stáb munkája is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top