Sztárok

Gyereket vár a topmodell?

Még csak nemrég ment férjhez, de lehet, hogy hamarosan babája születik. A legújabb pletykák szerint Gisele Bündchen topmodell kisbabát vár.

Gyereket vár a topmodell?Még csak nemrég ment férjhez Tom Brady futballsztárhoz, de ha igazak a hírek, akkor hamarosan megszületik Gisele Bündchen első gyermeke. A pár barátaitól származik a hír, hogy Gisele gyermeket vár – írja RadarOnline.com. A hír hivatalos megerősítésére eddig nem került sor.

Gisele és Tom február végén, szűk körben esküdtek örök hűséget egymásnak a kaliforniai Santa Monicában. Egy hónapra rá még egy nagyobb bulit tartottak Costa Ricán. A férjnek már van egy másfél éves fia a korábbi kapcsolatából, aki bizonyára szintén nagyon örülne egy kis testvérnek.

Ha igaz a pletyka, annak hamarosan látható jelei lesznek. A szülőket elnézve a szépséggénekben nincs hiány, bizonyára világszép kisbabájuk fog születni – akármikor legyen az.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top