Sztárok

Szakított Kapócs Zsóka és Kamarás Iván!

A sztárpár eddig titkolta, hogy vége a kapcsolatuknak, most azonban kiderült: Kamarás Iván már hetekkel ezelőtt visszaköltözött saját lakásába.

Szakított Kapócs Zsóka és Kamarás Iván!Kamarás Iván és Kapócs Zsóka ötéves viszonynak vetett véget. A színészt és volt kedvesét azonban összeköti a közös munka, egész nyáron az országot járják a Bonnie és Clyde című darabbal. A pár egy közeli ismerőse elmondta a Blikknek, hogy Zsóka és Iván gyakran találkozgatnak a munkán túl is. Sőt, van, hogy együtt mutatkoznak különböző rendezvényeken, de ez ne tévesszen meg senkit.

Az informátor szerint Zsóka volt az, aki lezárta a kapcsolatot, mert részéről már kihűlt a szerelem. Pedig a pár márciusban még egy felhőtlen egyiptomi nyaralással próbálta megmenteni a kapcsolatot, de nem sikerült. Vége tehát a találgatásoknak, hogy mi lesz Zsókával, ha nyáron Iván az Egyesült Államokba költözik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top