Sztárok

Fogarasy Mariann százezrekért sem kamuzik

Több mint 300 ezer forintot ajánlott fel egy külföldi lap magyar újságírója, ha a modell kitalál valami sztorit a Beckhammel való találkozásról.

Fotó: www.thesun.co.uk
Fotó: www.thesun.co.uk

A dögös magyar modell, Fogarasy Mariann szerint David Beckham még a pasiknak is bejön, a nőkről nem is beszélve. A lányt több külföldi újság is hírbe hozta az aranylábú focistával, sőt titkos kapcsolatról is írtak, miután közös fénykép készült róluk, amikor a focista az AC Milannal Budapesten járt. A lapok szerint a lány a fotó készültekor átcsúsztatta névjegykártyáját Beckhamnek, aki néhány nappal később meghívta egy milánói partira.

A 22 éves modell a múlt héten tért haza egy milánói munkából, így a kamerák előtt elmesélte, mi történt pontosan:
– Megszólítottam, hogy szeretnék vele egy közös fotót készíteni, ő nagy örömmel és lelkesedéssel bele is egyezett. Átöleltük egymást, elkészült a fotó, kaptam aláírást, és beszállt a buszba.

Mariann hiába tagad folyamatosan, azóta újabb hír jelent meg róluk: állítólag Milánóban együtt vacsoráztak. A lányt nem érdeklik a bulvárhírek, még akkor sem, ha egy hírért 300 ezer forintot vághatna zsebre. Egy angol lap magyar újságírója ugyanis a következő SMS-t küldte neki: „Amint netközelbe kerülsz, nem fabrikálnál valamit? Ezer fontot ér.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top