Sztárok

Pink soha többé nem megy férjhez

Az énekesnő cáfolta azokat a híreket, melyek szerint újra feleségül megy volt férjéhez. Inkább Goldie Hawn és Kurt Russell papír nélküli kapcsolatát tartja példaértékűnek.

Pink soha többé nem megy férjhezPink és volt férje a tavalyi válásuk után kibékültek, és újra egy párt alkotnak. A szerelmesek még a malibui otthonukban tartott jelképes ceremóniával is megpecsételték a kapcsolatukat. Az énekesnő ugyanis elhatározta, helyrehozza a kapcsolatát volt férjével, azt azonban nem, hogy ismét férj és feleség lesznek. Olyan párt választott példaképül, akik évek óta boldogan élnek egymással, anélkül, hogy összeházasodtak volna.

– Sosem voltunk a kapcsolatok emberei, úgyhogy ezzel a házassággal fejest ugrottunk egy üres úszómedencébe. Nem tudom, honnan jött ez a „házasodjunk megint össze” őrület. Semmit nem jelent újra kimondani az igent. Így is együtt vagyunk – mondta az énekesnő. – A hivatalos papírokkal való vacakolás mindkettőnket idegesíti. A példaképünk Tim Robbins és Susan Sarandon vagy Kurt Russell és Goldie Hawn – olyan emberek, akik mindennap eldöntik, hogy együtt szeretnének lenni egymással, mert valóban ezt akarják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top