Sztárok

Pataki Zita pasifogó öltözködési tippjei

Nem sokáig marad szingli, aki Pataki Zita tanácsai szerint kezd öltözködni. Az időjós szerint a párkereső nők felejtsék el a földszíneket!

Pataki Zita pasifogó öltözködési tippjeiPataki Zita elmondta, hogy húszas éveinek végére jött rá, hogyan kell öltöznie annak, aki fel akarja hívni magára a figyelmet. A népszerű szőke időjós kiskosztümben és barna hajjal kezdte televíziós pályafutását, ma viszont egy sugárzó és divatos szőkeséget láthatunk nap mint nap a képernyőn.

Zita elmesélte, hogy régen a földszíneket szerette, de hibázott:
– Ma már tudom, hogy az eladósorban lévő lányok, aki párkapcsolatot szeretnének kialakítani, jobb, ha elfelejtik a földszíneket! Főleg a barnát, ugyanis az a férfiak színe, és ha ránk néz egy férfi, akkor magát fogja látni.
Ha el akarunk kelni, akkor fel kell hívni magunkra a figyelmüket, amit nem lehet zöld vagy khakiszínű ruhában. Pillanatok alatt megfordult az életem, amikor színesebb ruhákat kezdtem hordani – mondta Zita.

Forrás: RTL Bulvár
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top