Sztárok

Damu Roland kiakasztotta Kelemen Annát

Paprikás volt a hangulat a Hal a tortán forgatásán: Kelemen Anna és Damu Roland között már az első perctől fogva sistergett a levegő.

Damu Roland kiakasztotta Kelemen AnnátA többiek szerint már az elején érezni lehetett, hogy robbanni fog a playmate és a TV2 szívtiprója közötti feszültség – írja a Blikk. Annácska és Damu Roland végül úgy összeveszett egymással, hogy a 28 éves szőkeség sírva fakadt, és távozott a vacsoráról. Kelemen Anna elmondta, hogy nem sok ember van, aki ilyen látványos kiakadást tud belőle kiváltani, de most nagyon megbántották.

A playmate szerint Damu Roland személyes sértésnek vette, hogy vele egy asztalnál kell elköltenie a vacsorát, mert fennen hangoztatta, hogy ő mennyire nagy színész. A szőkeség erre megkérdezte tőle, hogy akkor mit keres egy kereskedelmi csatornánál, miért nem valósítja meg önmagát. A válasz helyett heves vita bontakozott ki közöttük.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top