Sztárok

Hajdú Péter Benkő Dánielhez hasonlította a lányát

Sarka Kata és Hajdú Péter a Mr és Mrs nyerteseként beszélgetett a TV2 reggeli műsorában. Magukkal vitték kilenchetes kislányukat is.

Hajdú Péter Benkő Dánielhez hasonlította a lányátA sztárpár megmutatta a kilenchetes kislányát a hétfői Mokkában, mert elmondásuk szerint nem tudták kire bízni a kicsit. Kata elmondta, hogy a nagyszülőkön kívül csak egy segítőre bízza nyugodt szívvel Noémit, aki a kislányt születése óta ismeri. Noémi a műsor alatt folyamatos szélgörccsel küszködött, ezért az édesapja viccesen azt mondta neki: „Olyan vagy, mint Benkő Dániel bácsi.”

A Mokka stúdiójában lezajló intim pillanatokhoz hasonlóra a sztárpárbaj során is volt példa. Hajdú Péter a műsorvezető kérdésére elmondta: elég nagy gázsit fizettek azért, hogy ne nagyon akarjanak titkolózni, de természetesen van egy határ, amit szerinte mindenki érez. Ennek ellenére megosztották a például nézőkkel, mi volt a legextrémebb helyszín, ahol egymásra találtak, de konkrét hálószobatitkokról nem beszéltek volna szívesen. Péter szerint az életük nyitott könyv, Kata viszont erősebben fogná vissza az információkat.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top