Sztárok

Tóth Vera idén tavasszal pasit fog

Még idén tavasszal megtalálja a nagy szerelmet Tóth Vera. Az énekesnő két évvel a szakítása után úgy érzi, nyitott egy újabb kapcsolatra.

Tóth Vera idén tavasszal pasit fogTóth Vera két évvel ezelőtt szakított Dobival, polgári nevén Dobos Andrással. A hosszú ideig tartó regenerálódás után most már teljesen készen áll arra, hogy újra szerelmes legyen. Vera a Blikknek elmondta, hogy érzi, hamarosan eljön az, akire várt.

Szerinte most már biztosan nem zavarná meg a múlt. Olyannyira, hogy nemrég együtt dolgozott volt szerelmével legújabb videoklipje forgatásán. A 24 éves énekesnő elmondta, hogy Dobival a mai napig jó barátok, volt kedvese pedig már egy ideje boldog párkapcsolatban él. Már nem része a mindennapi életének, van, hogy hónapokig nem is találkoznak.

Érdekesség, hogy Vera klipjében a Megasztár 4-ből is szerepelnek énekesek, akik az énekesnő szerint kifejezetten tehetségesek. Szecsődi Karcsi, Hien és Sonia kaptak lehetőséget arra, hogy újra megmutassák magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top