Sztárok

Debreczeni Zitát egy playmate-re cserélték

Debreczeni Zita után egy playmate, Metzker Viki lehet a dúsgazdag vállalkozó, Kedves Ferenc következő párja.

Debreczeni Zitát egy playmate-re cserélték Miután Debreczeni Zita és a nagy vagyonú vállalkozó, Kedves Ferenc szakítottak, mindenki kíváncsi arra, kit választ az ország 27. leggazdagabb embere – írja a Blikk. A férfi először Bódi Sylvi párja volt három évig. Szakításuk után Debreczeni Zitát választotta, akivel másfél évig voltak együtt. Kapcsolatuk viharos befejezése után állítólag már megvan a következő kiszemelt.

A vállalkozó nem adja alább, marad a modellek és playmate-ek szűk halmazánál, és Metzker Vikire vetette ki a hálóját. A szőke hölgyet két évvel ezelőtt az év playmate-jének választották, azóta egy diszkóban dolgozik DJ-ként. Itt tűnt fel több ízben is a vállalkozó, és megkülönböztetett figyelmet szentelt  Vikinek. A lányról tudni kell, hogy öt éve boldog párkapcsolatban él párjával, akivel közösen bérelnek lakást. Vajon a luxus, a csillogás, az anyagi javak iránti vonzalom vagy a szerelem lesz az erősebb?

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top