Sztárok

Rúzsa Magdi kirúgta hűtlen párját

Rúzsa Magdi boldogsága az elmúlt időszakban amúgy sem volt túl felhőtlen, de amikor megtudta, hogy a szerelme megcsalta, páros lábbal rúgta ki a férfit.

Rúzsa Magdi kirúgta hűtlen párjátRúzsa Magdi és párja, Benji a Megasztár című műsor alatt ismerkedett meg, ahol a férfi operatőrként dolgozott. Tavaly októberig úgy tűnt, a fellegekben járnak, akkor azonban a fiú Kolumbiába utazott egy másik műsor miatt. A távoli országban állítólag megismerkedett valakivel, akivel messzebb mentek a szimpla baráti beszélgetéseknél.

A Blikk információi szerint mikor Rúzsa Magdi ezt megtudta, szakított Benjivel, de ez sem ment simán, hiszen mindkettejük számára nehéz volt lezárni az elmúlt két évet. A „se veled, se nélküled” szenvedés végére az tett pontot, hogy Magdi ismét szerelmes lett. Nemrég egy ismeretlen férfival andalogtak a Belvárosban. Az énekesnő ennek ellenére nem szeretne nyilatkozni, de annyit elmondott, hogy nagyon jól érzi magát mostanában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top