Sztárok

Ábel Anitából előtörtek az ősi ösztönök

A színésznő-műsorvezető ma már elképzelni sem tudja, mi lenne vele a kislánya, Anna Luca nélkül.

Ábel Anitából előtörtek az ősi ösztönökÁbel Anita egy év után a Csak csajok társműsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre. Jó hét hónappal ezelőtt, nagy pocakkal még nem is gondolta, hogy ennyire megváltozik majd az élete. Állítása szerint akkor nem is tudott mit kezdeni az anyaság gondolatával. A lánya megszületése után viszont úgy érezte, egy pillanat alatt felnőtt. Anita elmondta, hogy egyrészt sokat tanult az elmúlt hónapokban, másrészt olyan ősi ösztönök törtek elő belőle, amelyekről sejtelme sem volt.

Anita még egy ideig csak a kislányával szeretne foglalkozni, és őszig biztos nem tér vissza a rendszeres munkához. Az anyaságot komolyan veszi, mégsem szeretne rágörcsölni a dologra. Mint mondja, ha ő nyugodt, akkor a kicsi is az, az idegeskedést pedig máskorra hagyja. Szerencsére már nagyon egymásra hangolódtak Anna Lucával, akit mindenhova magával visz. Nem is érti, hogyan tudott eddig a lánya nélkül létezni.

Forrás: RTL Bulvár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top