Sztárok

Guy Ritchie: “Madonna fantasztikus anya”

Meglepő kijelentést tett Madonna exférje, Guy Ritchie, miután kiderült, hogy az énekesnő örökbefogadási kérelmét elutasították.

Guy Ritchie: „Madonna fantasztikus anya– Madonna fantasztikus és szerető anya, aki nagyon intenzíven foglalkozik mind a saját gyerekeivel, mind az arra rászoruló kicsikkel – idézte Guy Ritchie-t a Daily Telegraph. Az énekesnő és a rendező novemberben, majdnem nyolc év házasság után váltak külön. Kapcsolatuk alatt 2006-ban örökbe fogadtak Malawiból egy kisfiút, Davidet.

Az énekesnő ugyaninnen szeretett volna magához venni egy kislányt is, a bíróság azonban visszautasította a kérelmét azzal az indokkal, hogy Madonna egyedülálló anyuka. A volt férj azonban az énekesnő védelmére kelt:

– Nagyon szeretne jó szülő lenni, és meg szeretné osztani másokkal is azokat a lehetőségeket és előnyöket, amelyeket az élettől kapott. Most az egyszer nem sikerült neki, de biztos jönnek újabb lehetőségek, és azokhoz minden jót kívánok neki. Madonna ugyanis nagyszerű édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top