Sztárok

Lecsillapodott az egykori szívtipró

Matthew McConaughey mintaapa lett. Úgy tűnik, Ben Affleck felesége, Jennifer Garner jó hatással van a színészre.

Mintaapa lett Matthew McConaugheyVáltoznak az idők. Az persze nem változik, hogy egy forgatáson a színészeknek rengeteg időt kell várakozással tölteniük, és ilyenkor – mi mást tehetnének – beszélgetnek, de a témáik már jelzik, hogy hol tartanak éppen az életükben.

Legalábbis így látja Matthew McConaughey, aki Jennifer Garner társaságában forgatta új filmjét, az Excsajok szelleme című romantikus vígjátékot, melyben egy javíthatatlan nőcsábászt éjjel felkeresnek régi barátnői kísértetei.

– A két felvétel közti várakozást többnyire nagyon utálom – nyilatkozta McConaughey. – De Jennifer Garnerrel majdnem olyan jól telt, mint maga a forgatás. Rengeteget hülyéskedtünk, folyton röhögtünk. Most, a bemutató közeledtével megint sokat találkozunk, és csak komoly dolgokról dumálunk: neki időközben megszületett a második lánya, nekem meg a fiam. Már csak egy témánk van, ez érdekel mindkettőnket: a gyereknevelés. Jennifer még arról is teljesen komolyan tud beszélni, hogy hova menjenek majd a gyerekek egyetemre, de nekem azért ez egy kicsit túlzás: Levi fiam még csak nyolc hónapos…

 

Forrás: IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top