Sztárok

Benkő Dániel pornót rendez!

Benkő Dániel szeme előtt egy új cél lebeg: a szexuális szokások feltérképezése.

Benkő Dániel pornót rendez!Benkő Dániel szerint azért van ennyi kéjgyilkosság, nemi erőszak a világban, mert a mindent átható erotikus energiák áramlásában fennakadások vannak. Dániel küldetése pedig nem más, mint annak kiderítése, mi tartozik a szexuális túlburjánzás kategóriájába, és mi az, amitől egyre boldogabbak leszünk, és kiteljesedik erotikus énünk.
A lantos egy szexjelenetet fog rendezni az Erotika kiállításon. Még nem tudja, kik lesznek a szereplők, és pontosan hogyan fog kinézni a live show, ezt a gyűjtött információk és a benyomásai alapján dönti majd el. Később pedig pornófilmet is akar rendezni, amelyben a szeretkezés szépségét akarja megmutatni.

– A pornót ne tessék szidni, ne tessék elutasítani, egyszerűen mindenhol jelen van – vallja Benkő. – A pornót úgy kell láttatni, hogy az az ölelés gyönyörét erősítse a kedvesünkkel. Felnőtteknek fogok szexuális felvilágosítást tartani, mert nem a gyerekeknek van erre szükségük, hanem nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top