Sztárok

Az énekesnő estélyiben, sebes karral repült

Mariah Carey-t a londoni Heathrow reptéren csípték el a fotósok. Az énekesnő meglepő módon fekete estélyi ruhában szállt fel a gépre, ám a karján levő sérülések nyomait nem tüntette el.

Az énekesnő estélyiben, sebes karral repültMariah Carey lélekben már felkészült az anyaságra. A mesterséges úton babát vállaló sztár élete fenekestül felfordult, arca ragyog a boldogságtól, talán ennek tudható be az is, hogy nem figyel a megjelenésére. Fekete estélyi ruhában ritkán ülnek repülőre az emberek, ám Mariah Carey számára ez természetes dolog. Az azonban meglepő, hogy a karján virító sebeket nem rejtette el. Arról nincs hír, hogy mikor és hogyan sérült meg a díva, de láthatóan nincs komoly baja.

Mariah az otthonában már be is rendezte a gyerekszobát, és kizárólag a leendő babáájáról tud csevegni. A hírek szerint a mesterséges megtermékenyítés már megtörtént, és várhatóan még idén világra jön a kicsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top