Sztárok

Lilu ősszel anyuka lesz

Lilu állítása szerint soha nem érezte még ilyen jól magát a bőrében, és soha nem volt ennyire boldog, mint most. A műsorvezető őszre várja első gyermekét.

A Reggeli és a Csak csajok népszerű műsorvezetője ragyog a boldogságtól. Most már hivatalos a hír, hogy kisbabát vár. Lilu mindent meg akar adni a pocakjában növekvő apróságnak: átszokott a bioételekre, leszokott a cukros üdítőkről, sőt kismamaként rendszeresen sportolni kezdett – írja a Blikk.

A műsorvezető és párja 2005-ben esküdtek örök hűséget egymásnak, és minden percét szerették volna kiélvezni annak, hogy csak ketten vannak. Most viszont eljött az ideje annak, hogy bővüljön a család.

Egyelőre sem a baba nemét, sem a nevét nem tudják, és babonából nem is vásároltak neki semmit egy zenekígyón kívül, amelynek állítólag nagyon jó hatása van a babára. Lilu és férje viszont még nem késtek le semmiről, van idejük gondolkozni vagy vásárolni, hiszen kisbabájuk ősszel érkezik majd.

Lilu ősszel anyuka lesz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top