nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Fresh Andi örömmel szexelne trióban!

Fresh Andi örömmel szexelne trióban!

A Fresh duó szőke tagja, Andrea újra bizonyította, hogy kicsit sem szégyenlős!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
fotó: fresh.hu
Fotó: Fresh.hu

Aki nem tud énekelni, az vetkőzzön, vagy legalábbis beszéljen a szexről! Ez lehet Villányi Andrea jelszava. Andi a Cool TV-ben elmondta: tipikus esete azoknak a nőknek, akik változó habitusúak az ágyban. Olykor bújásra és kényeztetésre vágyik, máskor pedig arra van szüksége, hogy párja igazán a „lovak közé csapjon”. Éppen ezért nem tudna olyan dolgot kiemelni, amivel egyértelműen le lehetne venni a lábáról, vagy bármely esetben alkalmazható lenne nála. Ugyanakkor nem alkot véleményt elhamarkodottan olyan dolgokról sem, amiket még nem próbált. Igaz ez akár egy hármas felállásra is, amit normál körülmények között, egy szerelemben biztosan nem próbálna ki, de nem is taszítja a dolog.
Majka exnője tehát a hangulatától függően viselkedik az ágyban, és bár nem reklámozza magát, úgy érzi, nem lehet oka panaszra annak, akivel szerelemben él.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon