Sztárok

Joshi Bharat megmenti BB Évit

A Big Brother győztese életvidám lányból három év alatt teljes roncs lett. A TV2 műsorvezetője, Joshi Bharat úgy döntött, megmenti Párkányi Évit.

BB Évi megmentőre találtA műsorvezető elhatározta, segít a 27 éves lánynak – írja a Blikk. Miután minden cikket elolvasott az egykor ünnepelt lányról, behívta a műsorába. Joshi Bharat elmondta: világossá vált számára, hogy Évi kerüli a múlt témáját, szűkszavúan és zavartan, szinte csak igennel és nemmel válaszol a kérdésekre. Arra a kérdésre, hogy szeretne-e segítséget, határozott igennel válaszolt.

Így Évi Joshi Bharat segítségével bekerült a pszichiátriára, ahol többször megfordult már, de miután kiengedték, mindig visszaesett. Most viszont a műsorvezető mellett a TV2 vállalja a felelősséget a lányért, aki a Big Brother-győzelem után elindult lefelé a lejtőn. A műsorvezető azt állítja, hogy a hosszú gyógyulási folyamat után is fogják majd a kezét.

(Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top