Sztárok

Erős Antónia frizuradivatot diktál

Erős Antónia is ringbe száll az egyik hazai divatmagazin versenyében a legjobban öltözött nők kategóriájában. A műsorvezető elsősorban a frizuráival diktál divatot.

Erős Antónia frizuradivatot diktálA híradós műsorvezető a Reflektornak elmondta, hogy az élet minden területén a harmóniát keresi, és a kiegyensúlyozottságra törekszik. – A hétköznapokban, mint ahogy most is, én inkább a farmeros, ugyanakkor nőies stílusú öltözködést vallom a magaménak. Ha farmert húzok, akkor próbálok magas sarkú cipőt venni hozzá, vagy egy nőiesebb felsőt, de azért belefér a bőrdzseki is – mondta.

Bár Antónia öltözködése nem kirívó, korábban rövidre nyírt, mostanában félhosszú frizurájával divatot teremt. A műsorvezető elmondta, hogy a 11 évvel ezelőtti frizurájával ma már nem lenne trendi. Praktikus okokból növesztett félhosszú tincseket, hiszen a rövid hajviselet megkövetelte, hogy másfél hetente, kéthetente menjen vágatni.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top