Sztárok

Liam Neeson feleségét agyhalottnak nyilvánították

A színész felesége, Natasha Richardson hétfőn szenvedett súlyos síbalesetet. Állapota folyamatosan romlott, mígnem az orvosok agyhalottnak nyilvánították.

Liam Neeson feleségét agyhalottnak nyilvánítottákLiam Neeson felesége a FoxNews.com és a New York Post értesülései szerint agyhalott. A 45 éves, életvidám asszonyt március 17-én Montrealból New Yorkba szállították, ahol a barátok és a rokonok végső búcsút vehetnek tőle, mielőtt lekapcsolják a gépekről.

Az asszony március 16-án, hétfőn egy kanadai síterületen, Mont Tremblantban vett magánórákat. Az oktatás közben elesett, de állítólag az esés után közvetlenül még jól érezte magát egy ideig. Csak néhány órával később kezdett erős fejfájásról panaszkodni. A síterület szóvivője szerint nem látszott külső sérülés, ennek ellenére orvost hívtak hozzá, majd egy montreali kórházba szállították. Állapota folyamatosan romlott, végül agyhalottá nyilvánították. Innen került át New Yorkba.

A fehér grófnő és Az este című film sztárja és Liam Neeson 1994 óta házasok. Idősebb fiuk végig ott volt az anyja mellett, és a balesetet is látta. Kisebbik fiuk otthon volt, amikor az eset történt.

Frissítés:
A hivatalos információk szerint a színésznő szerdáról csütörtökre virradó éjjel elhunyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top