Sztárok

Kordáék szenvedélyes szerelmi életet élnek

A házaspár szerint majd 30 éves házasság után is létezik szenvedélyes szerelem és szex. Mi a titkuk? Elárulták!

A 70 éves Korda György mindent megtett azért, hogy jó kondiban maradjon, és ne mondjon csődöt a hálószobában. Sőt, még az étrendjét is hajlandó volt megváltoztatni e cél érdekében. Az örökifjú énekes és felesége a Blikknek vallottak szexuális szokásaikról, mert képmutató dolognak tartják, ha valaki nem mer őszintén beszélni a házaséletről.

Kordáék szenvedélyes szerelmi életet élnek

A szerelem szerintük nem elég, szükség van a jó szexre is, amelynek feltétele a folyamatos megújulás és a romantikus környezet. Ezek közül az utóbbi volt, hogy hiányzott, és a fiatal Korda György és aktuális szerelme a saját szobájuk helyett egy bokorban lettek egymáséi.

Szerintük nagyon fontos, hogy beszéljenek a szexről, ne legyen semmi sem kényszer vagy kötelező dolog. Balázs Klári azt is hozzátette, hogy az összeszokottság mellett az is kell a jó szexhez, hogy egyszerre akarják a másikat. A 49 éves asszony figyel arra, hogy kívánatos legyen, és csak tisztán, illatosan, szexi fehérneműben csábítja el a párját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top