Sztárok

Harry herceg pinkre lakkozta a körmeit – Fotóval!

Bizarr ízlésről tett tanúbizonyságot Harry herceg a minap. Legutóbb pink körmökkel vetette bele magát a londoni éjszakába. Nem vagyunk benne biztosak, hogy ezzel nem teremt új divatot.

A dolog azért is furcsa, mert a körmüket lakkozó férfiakról mindenkinek megvan a maga berögzült képe. De ne legyünk előítéletesek! A herceg számos okból kifolyólag festhette ki bal kezén a körmeit, amelyeket akkor kaptak lencsevégre, amikor elhagyott egy londoni éjszakai klubot. Az egyik szemtanú szerint a fiatal herceg nemcsak furcsán nézett ki, hanem kicsit zavarodottnak is tűnt.

A bulvárlapok kapva kaptak az alkalmon. A 24 éves herceget a News of the World bulvárlap Harry hercegkisasszonynak, a Daily Mail pedig a körmök hercegének nevezte. Az egyetlen pozitívum, hogy Harry legalább olyan lakkot választott, amely illett a farmerjéből előbukkanó rózsaszín bokszernadrágjához.

Harry herceg pinkre lakkozta a körmeit - Fotóval!
Harry herceg pinkre lakkozta a körmeit - Fotóval!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top