Sztárok

Keira Knightley nem kalózkodik többé

Az angol színésznőnek elege lett a halálfejes zászlóból, és tengeribetegséget kapott a kalózbajusztól is. Keira nem vállalta a szereplést A Karib-tenger kalózai című film negyedik részében.

Keira Knightley rengeteget köszönhet a trilógiává vált kasszasikernek, amelynek mind a három részében szerepelt. Bár a negyedik filmre is felkérték, és nem kevés gázsit kínáltak neki, a színésznő visszautasította a szerepet.

– Hihetetlen élmény volt a forgatás, és hihetetlen nagy szerepe volt az életemben, de mégsem gondolom úgy, hogy még egyszer el kellene vállalnom a szerepet. Részemről ennyi volt. Ugyanakkor nagyon izgulok, milyen lesz a következő rész. Johnny (Depp) egyszerűen fantasztikus a szerepében. Biztos vagyok benne, hogy most is az lesz – mondta a színésznő.

Azt nem tudni, hogy a színésznő döntése végleges-e. Lehetséges, hogy még nem kínálták fel neki azt a bizonyos visszautasíthatatlan ajánlatot. Pedig pénzből nincs hiány, ha azt vesszük alapul, hogy Johnny Depp 56 millió dollárt kap a negyedik részért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top